Meerstad | Middelbert | Engelbert

Meerstad | Middelbert | Engelbert

Het gebied ten zuiden van het huidige Meerstad

  1. Home
  2. Meerstad | Middelbert | Engelbert

Het plan voor Meerstad, Middelbert en Engelbert

Hoe ziet het totale plangebied van Meerstad inclusief de gebieden rond Meerstad, Middelbert en Engelbert eruit in 2050? Waar komen de woongebieden en waar komt het groen? Hoe behouden Middelbert en Engelbert hun eigen dorpse identiteit? Dit alles is inmiddels op hooflijnen – met dank aan alle inwoners van het plangebied & andere belanghebbenden – vastgelegd in de Agenda voor de Toekomst van plangebied Meerstad 2050. U kunt het totale verslag en alle andere informatie nalezen op de Naslag pagina.

Wensbeeld plangebied Meerstad 2050

This image has an empty alt attribute; its file name is Concept-wensbeeld-plangebied-Meerstad-2050-2-1024x727.png
Wensbeeld plangebied Meerstad 2050 – om de afbeelding groter te maken KLIK HIER

Hoe nu verder?

Het idee is om plangebied Meerstad aan de hand van de Agenda voor de Toekomst 2050 stap voor stap verder te ontwikkelen. Welk gebied als eerste wordt uitgewerkt, is nog niet bekend. Alle plannen moeten financieel, technisch en planologisch nog verder worden uitgewerkt. En vanzelfsprekend moeten alle plannen de nodige procedures doorlopen. Bij de uitwerking van de deelplannen betrekken we uiteraard de inwoners van het plangebied en andere belanghebbenden.

Vragen of opmerkingen; we horen het graag

Wilt u graag iets kwijt of iets vragen over de toekomst van plangebied Meerstad? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en we komen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking terug. Alvast bedankt.

Naslag

Wilt u weten wat er de afgelopen periode vanaf 2 november 2021 allemaal is besproken? Bezoek dan de pagina Naslag in de website. Hier vindt u niet alleen de verslagen en tekeningen van de werksessies, maar ook de verslagen van alle overlegtafels die er zijn geweest met ondernemers, natuur- en milieuorganisaties, fietsersbond, recreatie- en toerisme, ondernemers, etc.

Ik wil graag iets kwijt over de toekomst van Meerstad en omgeving

Heeft u een vraag of opmerking over de toekomst van plangebied Meerstad? Vul het onderstaande formulier in en wij komen er bij u op terug. Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Nieuwsbrief