Harkstede aan het water

Harkstede aan het water

  1. Home
  2. Harkstede aan het water

Het plan voor Harkstede aan het water

Hoe ziet het totale plangebied van Meerstad inclusief de gebieden rond Meerstad eruit in 2050? Waar komen de woongebieden en waar komt het groen? Dit alles is inmiddels op hoofdlijnen – met dank aan alle inwoners van het plangebied & andere belanghebbenden – vastgelegd in de Agenda voor de Toekomst van plangebied Meerstad 2050. U kunt het totale verslag en alle andere informatie nalezen op de pagina Naslag.

Op deze pagina geven we u alle informatie over de gebiedsontwikkeling rondom Harkstede aan het water. Dit betreft het gebied ten noorden van het huidige Harkstede.

Wensbeeld plangebied Meerstad 2050

Wensbeeld plangebied Meerstad 2050 – om de afbeelding groter te maken KLIK HIER

Vervolgstappen Agenda voor de Toekomst 2050

Het idee is om plangebied Meerstad aan de hand van de Agenda voor de Toekomst 2050 stap voor stap verder te ontwikkelen. We beginnen met de uitwerking van het gebied Grunopark/De Wierden en de Eemskanaalzone,. We bekijken of we op diverse plekken groenstructuren kunnen aanleggen en bespreken met de gemeente Midden-Groningen over de ontwikkelingen rondom Harkstede en omgeving. Alle plannen moeten financieel, technisch en planologisch nog verder worden uitgewerkt. En vanzelfsprekend moeten alle plannen de nodige procedures doorlopen. Bij de uitwerking van de deelplannen betrekken we uiteraard de direct omwonenden van het plangebied en andere belanghebbenden.

Vragen of opmerkingen; we horen het graag

Wilt u graag iets kwijt of iets vragen over de toekomst van plangebied Meerstad? Vul dan het formulier onderaan de pagina in en we komen zo spoedig mogelijk op uw vraag of opmerking terug. Alvast bedankt.

Naslag

Wilt u weten wat er de afgelopen periode vanaf 2 november 2021 allemaal is besproken? Bekijk dan de pagina Naslag.

Ik wil graag iets kwijt over de toekomst van Meerstad en omgeving

Heeft u een vraag of opmerking over de toekomst van plangebied Meerstad? Vul het onderstaande formulier in en wij komen er bij u op terug. Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.